Archieven

Drunken Maria’s

Door een tijdreisongeluk zijn deze twee dj’s uit de jaren ‘70 in 2015 terecht gekomen. Benieuwd hoe dat klinkt? Wij ook…!

Drunken Maria’s spelen alle openings-/pauzemuziek.

Lutjebroeker Blaasband

Zet de Lutjebroeker Blaasband neer op een willekeurig locatie en het wordt gegarandeerd een feestje. Niets is te gek voor deze, in 2002 opgerichte, veelzijdige blaasband.

Good Ol’ Boys Gelegenheidsband

Het beste van Westfriese bodem, samengepakt in één spetterende show! Speciaal voor Forever Young komen ze bij elkaar: Niels van der Gulik, Jeff Oud, Jelle Bot, Voice Over en Just 4, onder begeleiding van Strekers on Stage, een formatie die zich vorig jaar al speciaal voor Forever Young vormde. Deze muziek-veteranen verstaan ons vrijdagavond-concept maar al te goed en gaan de uitdaging graag aan om er samen één van de beste shows aller-tijden van te maken. Mis dit niet!

The Dance Factory

Dit jaar heeft The Dance Factory als vanouds weer een plek in het programma. Met een adembenemend mooie show krijgt het publiek een fantastische danservaring voorgeschoteld.

Taaipop Gelegenheidsband

De jubileumeditie van Taaipop (11 okt. jl.) staat bij velen nog vers in het geheugen. Vooral de band Though Doll, met als frontmannen Renee Jong en Tim Ligthart. Speciaal voor Forever Young komen ze nog één keer bij elkaar, maar dan met versterking van Tim Ligthart en Just Us . Dat moet je gewoon zien!

No Pressure Bigband

Naast de ‘klassieke’ bigband nummers schakelt deze band moeiteloos over op een jazzy repertoire uit deze tijd. Ook Latin repertoire en mooie ballads zijn geen probleem voor deze muzikanten.

Live to dance

Deze dansschool onder leiding van Renee Bliemer is nieuw in de buurt! Zij zullen u een een impressie geven van de diverse dansstijlen, variërend van Klassiek tot Hip-Hop. Wij verzekeren u: de tent staat op z’n kop als deze groep begint te dansen!

De Hussel

De Hussel is eigenlijk niet meer weg te denken van Forever Young. Al jaren steken ze veel moeite in een liveoptreden waar je u tegen zegt. Ook dit jaar beklimmen ze het podium om hun kunsten te vertonen. Benieuwd waar ze dit jaar mee komen?